Cine sunt?

Eliza Bălașa, încântată de cunoștință! Mega organizată și super împiedicată. Nu funcționez fără cafea și cred că nici cafeaua nu funcționează fără mine. Vorbesc mult, râd zgomotos, vărs chestii și încerc să mă bucur de viață din plin.

Ce-mi place?

Să scriu și să desenez. Unii spun chiar că mă și pricep la asta. 🙂

Să cânt. N-am voce, dar știu toate versurile. TOATE! Și zău că nu mă sfiesc să le cânt cu patimă.

Diminețile cu cafea, după-amiezile cu cafea, orice cu cafea. Micul dejun. Deserturile. Liniștea. Caligrafia. Sunetul apei, indiferent că-i mare, că-i ploaie sau un râu. Acele lucruri mici care-i fac pe oameni speciali. Vântul ușor din septembrie care anunță toamna. Bancurile seci. Menta. Oamenii care-și asumă cine sunt. Curajul. Vinul. Lavanda.

De ce Miss Mentă?

Aici am o poveste simpatică. The pretty people from Fares Orăștie m-au invitat la o mică plimbare la Festivalul Mușețelului din inima Daciei și, exact în dimineața din ziua plecării, am decis să iau domeniul elizabalasa.ro.

Ajunsă la Orăștie, după multe poze într-un lan de mușețel, ceaiuri și râsete grămadă, a venit timpul pentru concursul de Miss Mușețel. Și cum n-aveam niciun titlu de Miss la activ, hop și eu. După versuri, coronițe din flori și cosițe împletite, a sosit momentul adevărului. Am venit după mușețel și…m-am ales cu menta.

„Titlul de Miss Mentă îi revine concurentei cu numele…Eliza!” and that was it, m-am îndrăgostit pe loc. După ce mi-a alergat constant prin minte zile întregi la rând, m-am prins că trebuie să rămânem împreună. Eu ca să mă ocup de adunatul cuvintelor laolaltă, iar menta ca să se asigure că poveștile rămân mereu fresh.  Mulțumesc, Fares, că m-ai ajutat să-mi găsesc dragostea! :))

And now, here we are. Stay tuned for some fresh stories with a hint of mint!

Iar dacă vrei să intrăm în discuții mentolate, scrie-mi pe elizabalasa@missmenta.ro.