Web și Stock

Tik-tok, tik-tok, mai e puțin și mergem la Webstock!

Anul trecut pe vremea asta, Cristiana mea căuta căi de a mă convinge să o însoțesc la un eveniment de social media. Eu, proaspăt angajată pe un post de marketing și mare consumatoare de social media, mi-am pregătit frumos speech-ul cu care urma să-mi conving superiorul că trebuie să-mi dea ziua liberă ca să merg într-acolo.

Atât doar că marketingul ce se făcea în acel locșor era unul destul de tradițional, iar eu mă luptam cu morile de vânt să intrăm mai mult în online, așa că n-avusei câștig de cauză. Colac peste pupăză, Cristiana, cum e cu gura mare de fel, a decis să-nfigă și mai mult cuțitu-n rană și să-mi zică: „Vezi, dacă-ți deschideai și tu un blog cum ți-am tot spus, poate o scoteai la capăt cumva.”

Ei, iată, acum nu doar că mi-am deschis blog, dar lucrez și-ntr-o agenție de digital. Ce să mai, s-au aliniat planetele cum trebuie, iar anul ăsta merg și eu la „evenimentul de social media” în calitate de blogger acreditat.

Așa, iar acum, hai să vă zic de ce-mi doresc de fapt să merg la Webstock și care îmi sunt așteptările:

  1. 1. Online-ul pentru mine e un mediu de-a dreptul fascinant – viteza cu care se întâmplă totul, elementele constante de noutate, imprevizibilitatea și nenumăratele posibilități de a te exprima în acest teritoriu îmi creează întotdeauna dorința de a explora mai mult, iar la Webstock sunt destul de sigură că voi avea ocazia să fac asta.

2. Chiar mai fascinanți decât online-ul sunt oamenii din spatele lui, oamenii care înțeleg cum funcționează, care sunt mereu la curent cu schimbările și țin pasul cu ele. Cu oamenii ăștia sper să mă întâlnesc la Webstock și să „fur” măcar câte-o informație de la fiecare.

3. NETWORKING. NETWORKING. NETWORKING.

Știți doar că n-am prieteni. Glumesc, am vreo doi :)), dar nu ratez niciodată ocazia de a cunoaște oameni noi, căci știu sigur că am de învățat câte ceva de la fiecare dintre ei.

Acestea fiind spuse, să vină 29 septembrie mai repede!

Ne vedem la Webstock.

Minty hugs!

 

 

Leave a Reply